Technische vormartikelen

Productie van polyurethaan (PU) vormartikelen en rubber vormdelen, volgens tekening of model met behulp van een matrijs en een pers.

Technische vormartikelen van polyurethaan

Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische Polyurethaan (PU) vormartikelen en rubber vormdelen maken. Een polyurethaan vormartikel kan worden geproduceerd met behulp van een matrijs en een pers. Het polyurethaan vormartikel wordt volgens tekening of model geproduceerd.

Zowel in polyurethaan als rubber kunnen wij vormen persen tot een omvang van 1500 x 1500 mm.

De matrijs of mal kan door onze gespecialiseerde matrijsbouwers worden gemaakt en en deze kunnen wij vervolgens voor u beheren.

Welke polyurethaansoorten?

Door diverse (chemische) toevoegingen kan PGN de eigenschappen van polyurethaan producten aanpassen.
Denk hierbij aan o.a. brandvertragers, UV-beschermers, glas en metaalpoeder, grafiet en krijt. Hierdoor is een grote verscheidenheid in materiaaleigenschappen mogelijk: hardheid, flexibiliteit, slijtvastheid, gewicht en kleur.

PGN gebruikt in haar productie 4 verschillende systemen Polyurethaan. Met deze systemen kan het merendeel van de productaanvragen worden behandeld. Voor de specials is het ook mogelijk om polyurethaan te gieten in FDA-kwaliteit (geschikt voor droog- en nat voedsel), lage dichtheid materiaal en met antistatische eigenschappen.

Enkele stuks, kleine en grote series!

Wij produceren technische polyurethaan vormartikelen in zowel kleine oplage als kleine en grote series. Voor elke oplage kunt u bij ons terecht, ook voor één exemplaar. Wilt u eerst een testproduct laten maken? Ook dat is geen probleem, informeer naar de vele mogelijkheden.

Verwerking (metalen) onderdelen

Polyurethaan vormartikelen kunnen worden voorzien van een metalen of kunststof onderdeel. Indien gewenst kunnen deze onderdelen aan het polyurethaan product worden gevulkaniseerd: polyurethaan-metaalverbindingen en polyurethaan-kunststofverbindingen.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte ontvangen voor productie van polyurethaan vormartikelen?

Een voorbeeld, monster, tekening of schets is meestal voldoende om een offerte te kunnen maken.

Vraag vrijblijvend informatie aan over de vele mogelijkheden, korte levertijden en concurrende prijzen.
Bel +31 (0)545 – 47 40 00 of mail ons: info@pgnbv.nl