Wielen, walsen en rollen

bekleden en coaten met polyurethaan en vervolgens slijpen, draaien of profileren in elke gewenste maatvoering, contour of profilering.

Polyurethaan wielen, walsen en rollen

Polyurethaan Gieterij Nederland is dé specialist in het bekleden en coaten van wielen, rollen en walsen met polyurethaan. De polyuretaan producten kunnen vervolgens door ons worden nabewerkt: slijpen, draaien en profileren. Hiermee kunnen we elke gewenste maatvoering, contour of profilering voor u verzorgen.

Met ons geavanceerde machinepark kunnen wij polyurethaan wielen, rollen en walsen maken tot een lengte van 6.000 mm en een diameter van 1.100 mm, naar specificatie met vrijwel elke bewerking.

Samenstelling van de polyurethaan bekleding

Afhankelijk van toepassing van de wielen, rollen en walsen, wordt de samenstelling van de polyurethaan bekleding bepaald. Denk hierbij aan slijtage-, scheur of snijweerstand, mechanische belasting, chemische resistentie en glijeigenschappen van de rollen en wielen. Wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste type polyurethaan bekleding.

Maatwerk polyurethaan bekleding

Wij kunnen wielen, rollen en walsen met polyurethaan bekleden volgens uw specifieke wensen en specificaties. Dit kan in zowel kleine als grote series.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vraag vrijblijvend informatie aan over de vele mogelijkheden, korte levertijden en concurrende prijzen.
Bel +31 (0)545 – 47 40 00 of mail ons: info@pgnbv.nl